Je zoekt een ervaren en
solide zorgprofessional

Twee mensen praten met elkaar.

De zorg verandert in
een razend tempo.

Een nieuw maar zeer ervaren loot aan de boom die inspringt op vragen uit de markt is NewFuture Zorg. Vanuit ons grote bestand van uitzendkrachten en zzp-ers richten wij standaard pools van flexwerkers voor uw organisatie in. Voor de gehele zorginstelling of voor een specifieke afdeling. Hierdoor put uw organisatie/afdeling continu uit de dezelfde pool van zorgprofessionals. U krijgt steeds dezelfde flexwerkers terug: bekende gezichten die uw organisatie/afdeling èn de cliënten kennen!

Onze zorggebieden:

  • GGZ
  • Gehandicaptenzorg
  • Jeugdzorg
  • Ouderenzorg (VV&VT)
  • Forensische zorg
Twee mensen lopen de trap op.

Duurzame flex-) personeelsoplossingen

Vanuit ons grote bestand van uitzendkrachten en zzp-ers richten wij standaard pools van flexwerkers voor uw organisatie in. Voor de gehele zorginstelling of voor een specifieke afdeling. Hierdoor put uw organisatie/afdeling continu uit de dezelfde pool van zorgprofessionals.
U krijgt steeds dezelfde flexwerkers terug: bekende gezichten die uw organisatie/afdeling èn de cliënten kennen!

Waar wij voor staan…

Zorgmanagers

Een zorgmanager op de werkvloer stuurt onze flexwerkers aan en wisselt informatie uit met de afdelingshoofden/managers. Hierdoor houden wij de lijnen kort en kunnen wij onze dienstverlening beter en sneller op uw wensen afstemmen.

Generalisten

Ons personeelsbestand bestaat uit professionals uit alle lagen van de zorg.
Of u nu een helpende of (specialistisch) verpleegkundige zoekt, een pedagogisch medewerker of psycholoog… wij maken de juiste match!

Kernteams

Gespecialiseerd in intensieve zorg en/of begeleiding. U kunt ook kiezen voor kernteams van zzp’ers die gespecialiseerd zijn in het leveren van intensieve zorg en/of begeleiding van cliënten die niet te vangen zijn in de ‘reguliere’ hulpverlening.

Neem gerust contact op voor

Bekende gezichten, een vaste flexpool

Automatiseer tijdrovende handelingen