Flexibele personeelsoplossingen

We zijn meer dan een uitzendbureau. We denken mee over personeelsoplossingen. We zetten niet alleen zorgprofessionals op de juiste plek weg, maar helpen met grotere vraagstukken die met het juiste personeel kunnen worden opgelost. Denk bijvoorbeeld aan kernteams van zzp’ers die gespecialiseerd zijn in het leveren van intensieve zorg en/of begeleiding van cliënten die niet te vangen zijn in de ‘reguliere’ hulpverlening.

NeWorkx

Met ons digitale planningssysteem NeWorkx kunnen we snel leveren. Elke instelling krijgt zijn eigen flexpool met vaste zorgprofessionals waaruit zij kunnen kiezen. Onze planners zorgen 24/7 voor plaatsing op basis van planning en beschikbaarheid. Óók als er om 22.30 uur ’s avonds een gat in de nachtdienst gevuld moet worden. Door een eigen flexpool komen steeds dezelfde zorgprofessionals terug, wat zorgt voor continuïteit. En dat zorgt weer voor meer kwaliteit van zorg. Fijn voor de instelling, de cliënten én de zorgprofessionals.

Contractvormen

Zorgprofessionals kunnen op verschillende manieren bij instellingen aan de slag: als uitzendkracht, ‘zuivere bemiddeling’ als ZZP’er (met 3-partijen-overeenkomst) of op basis van payroll. Net wat past bij de personeelsoplossing. Hierin kan NewFuture Zorg de instellingen volledig ontlasten.